Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

Bon Preu paga més de 13 MEUR als 8.500 treballadors en compliment dels objectius de l’any passat

ACN Les Masies de Voltregà.-La cadena de supermercats Bon Preu ha pagat més de 13 milions d’euros (MEUR) a la plantilla formada per 8.500 treballadors en compliment dels objectius fixats […]

Avatar
Agències 29/05/2020

ACN Les Masies de Voltregà.-La cadena de supermercats Bon Preu ha pagat més de 13 milions d’euros (MEUR) a la plantilla formada per 8.500 treballadors en compliment dels objectius fixats per al 2019. Això inclou els treballadors d’establiments Bonpreu i Esclat i de Serveis Centrals. Recentment també ha posat en marxa uns plusos de professionalitat per al personal de botiga Bonpreu i Esclat per reconèixer l’expertesa. Aquests plusos representen una retribució addicional de 3,7 MEUR. Amb aquesta iniciativa es vol posar posar en valor el model comercial basat en “el coneixement del producte, en l’atenció al client i en la gestió de les seccions de frescos”.

El mes de març, Bon Preu va pagar una prima de 200 euros a tots els treballadors i en proporció a la jornada de 40h/setmanals per l'”esforç i compromís” durant la pandèmia de la covid-19. En un comunicat, destaquen que el 96% de la plantilla té contracta fix i que un 20% del total de treballadors porta més de deu anys treballant a l’empresa. També subratllen que potencien la igualtat d’oportunitats tal com demostra el fet que el 79% dels comandaments són dones. L’any passat, el 90% dels col·laboradors van recomanar la cadena com “un bon lloc per treballar”.