Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023
Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023

Bolaños rebutja el full de ruta d’Aragonès i diu que només remet a un “passat” de “conflicte i divisió” a Catalunya

|

- Publicitat -

ACN Madrid – El ministre de la Presidència, Félix Bolaños, ha afirmat que el full de ruta anunciat pel president de la Generalitat, Pere Aragonès, no respon a la situació actual sinó que remet a dinàmiques de “bucle i enfrontament” del procés independentista “que va fer perdre una dècada a Catalunya”. “Aquest tipus de propostes que porten al pitjor passat del conflicte, la divisió, el fraccionament i la tensió de la societat, per descomptat que no són el futur de Catalunya”, ha dit, perquè “el futur de Catalunya passa per l’acord, el diàleg, les oportunitats d’ocupació, les inversions, les empreses que creen oportunitats de riquesa i creixement”.

En declaracions als mitjans, Bolaños ha relacionat la proposta del president de la Generalitat a la proximitat de les eleccions municipals. “Seguim en campanya electoral”, ha dit, i “per tant expresso tot el meu respecte a totes les propostes de les formacions polítiques per molt poc realistes i útils que em semblin”.

Publicitat

Segons Bolaños, el futur de Catalunya no passa per “cap proposta que sigui tornar al passat, que fraccioni la societat catalana i tensi els catalans, i que cronifiqui un conflicte que va ser una dècada perduda per als catalans”.

L’aposta del govern d’Espanya, ha dit, és “avançar, passar pàgina, mirar el futur i que Catalunya sigui una Catalunya amb oportunitats i hi hagi diàleg entre diferents”

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió