Dissabte, 5 de desembre de 2020 - Edició 863
La República

Betevé obre concurs per trobar nova direcció

ACN Barcelona.-El Consell d’Administració de betevé ha convocat un concurs públic per trobar nova direcció de la societat privada municipal Informació i Comunicació de Barcelona (ICB), gestora de la televisió […]

Avatar
Agències 20/11/2020

ACN Barcelona.-El Consell d’Administració de betevé ha convocat un concurs públic per trobar nova direcció de la societat privada municipal Informació i Comunicació de Barcelona (ICB), gestora de la televisió i ràdio locals públiques de Barcelona i de la resta de mitjans de betevé. Segons ha publicat a les seves xarxes socials, el termini de presentació de candidatures finalitzarà el 18 de desembre a les cinc de la tarda. El periodista Sergi Vicente, a qui se li ha acabat el mandat, ocupa aquest càrrec des de fa cinc anys, després de deixar la corresponsalia a la Xina de TV3. Entre les funcions de la direcció hi ha la gestió de l’organització de l’entitat i desenvolupar funcions executives respecte a les decisions adoptades pel Consell d’Administració.

En particular, correspondrà a la direcció executar el contracte-programa aprovat per la Junta General, adoptant les mesures necessàries per a l’íntegre acompliment d’aquest.Pel que fa al perfil de les candidatures, betevé demanarà als aspirants disposar de formació i experiència acreditada en l’exercici professional i en la gestió de mitjans de comunicació, i tenir coneixement dels idiomes oficials a Catalunya (a més d’altres llengües). També es valorarà l’experiència en la direcció en el sector públic o privat, així com l’experiència professional en el sector audiovisual, multimèdia i xarxes socials, i l’experiència professional en lideratge i motivació d’equips humans.

Relacionats