Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023
Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023

Bernat Puigdollers, nou director artístic de la Fundació Vila Casas

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El sotsdirector d’art de la FVC, historiador i crític d’art Bernat Puigdollers (Barcelona, 1991) serà el nou director artístic de la Fundació Vila Casas. Puigdollers pren el relleu a Àlex Susanna i assumirà el càrrec a partir d’aquest mes. Susanna va anunciar que deixava el càrrec per dedicar-se més de ple a la creació literària i al comissariat d’exposicions. Puigdollers ha comissariat nombroses exposicions monogràfiques i és autor de diverses publicacions, d’entre les quals en destaquen el llibre ‘El Noucentisme a Barcelona’ (2016) i la direcció i coordinació del llibre ‘Art i cultura de postguerra. Barcelona (1939-1962)’ (2018), realitzats conjuntament amb Aleix Catasús.

Puigdollers és historiador i crític d’art i comissari de l’Any Ràfols Casamada – Maria Girona. Graduat en Història de l’Art per la Universitat de Barcelona, va ser el comissari, juntament amb Francesc Fontbona, de l’Any Anglada Camarasa (2021).

Publicitat

Guardonat amb la Beca Maria Jesús de Sola promoguda per la Fundació Güell (2021), ha format part de l’equip de direcció del Museu de Montserrat (2016-2020), és Ponent de la Secció d’Arts Visuals de l’Ateneu Barcelonès. Especialment ha desenvolupat la seva tasca d’investigació en el camp de l’Art català de mitjan segle XIX fins la postguerra, amb la publicació de diversos articles en revistes especialitzades, amb la pronunciació de conferències i la participació en jornades, congressos, taules rodones i col·loquis.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió