Divendres, 24 de setembre de 2021 - Edició 1156
La República

Berga no obeeix l’ordre de la JEZ i manté els símbols independentistes a la façana de l’Ajuntament

ACN Berga.-La façana de l’Ajuntament de Berga continua lluint l’estelada i una pancarta a favor de la llibertat pels polítics empresonats malgrat que ja ha finalitzat el termini de 48 […]

Avatar
Agències 04/04/2019

ACN Berga.-La façana de l’Ajuntament de Berga continua lluint l’estelada i una pancarta a favor de la llibertat pels polítics empresonats malgrat que ja ha finalitzat el termini de 48 hores que la Junta Electoral de la Zona va donar a l’Ajuntament per retirar els símbols després de la denúncia del PP. Es dóna la circumstància que l’alcaldessa de Berga, Montse Venturós, ha estat inhabilitada per l’Estat durant els darrers sis mesos per mantenir l’estelada durant dos períodes electorals. En aquella ocasió, va ser Societat Civil Catalana qui va interposar la denúncia. En una entrevista a l’ACN, Venturós s’ha mostrat contrària a treure l’estelada perquè considera que, en el cas de Berga, respon a la voluntat del poble. “És una qüestió ineludible i s’ha de seguir batallant”, ha dit.

Aquest vespre, a les set de la tarda, s’ha convocat una concentració de recolzament a la plaça Sant Pere de Berga “davant la decisió valenta de l’Ajuntament”.