Dimarts, 2 de març de 2021 - Edició 950
La República

Barrios assumeix la derrota i critica l’organització de les eleccions de Pimec: “Us puc anticipar que perdrem clarament”

ACN Barcelona.-El candidat d’Eines Pimec, Pere Barrios, ha assumit la derrota a les eleccions de Pimec quan només feia quatre hores que estaven obertes les seus per votar. “Us puc […]

Avatar
Agències 23/02/2021

ACN Barcelona.-El candidat d’Eines Pimec, Pere Barrios, ha assumit la derrota a les eleccions de Pimec quan només feia quatre hores que estaven obertes les seus per votar. “Us puc anticipar que perdrem clarament”, ha dit en declaracions als mitjans després de dipositar el seu vot. Barrios ha criticat l’organització de les eleccions lamentant que l’altre candidat, el continuista Antoni Cañete, ha trigat massa estona a entregar els vots delegats que portava, col·lapsant la seu barcelonina. A l’exterior s’han format cues de desenes de persones i l’espera ha superat les dues hores. Després de ser al carrer més d’una hora Carles Teixidor ,que ha vingut en nom del grup Focus, ha titllat la situació de “desastre total” i de “falta de respecte cap a la gent”.

En alguns casos, els empresaris que esperaven al carrer han marxat perquè, en ser dia laborable, no podien ser més estona a la porta de la seu de Pimec per votar. “Una vegada més es veu que no hi ha pràctica de fer eleccions, és molt trist fet venir a la gent en un dia laborable i no atendre’ls”, ha lamentat Barrios, que ha assegurat que “el vot presencial sempre ha de tenir més prioritat que el vot delegat”.