Dissabte, 19 de juny de 2021 - Edició 1059
La República

Barcelona vol impulsar un ‘hub’ d’innovació i tecnologia de l’esport a Montjuïc

ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Barcelona vol impulsar un ‘hub’ d’innovació i tecnologia de l’esport a Montjuïc. L’objectiu del consistori és fer de la ciutat un referent internacional en el sector ‘sportstech’ […]

Avatar
Agències 15/04/2021

ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Barcelona vol impulsar un ‘hub’ d’innovació i tecnologia de l’esport a Montjuïc. L’objectiu del consistori és fer de la ciutat un referent internacional en el sector ‘sportstech’ i millorar la competitivitat econòmica de les empreses, organitzacions i institucions que s’hi dediquen. La iniciativa s’ha batejat com ‘Barcelona Sports Tech Hub’ i estarà obert a impulsar i acollir projectes relacionats amb qualsevol àmbit de l’activitat física i l’esport. En un futur, es vol establir com a seu del ‘hub’ el Palau Municipal d’Esports. Com a primera part del projecte, s’invertiran 3 milions d’euros per posar en marxa una incubadora d’empreses emergents del sector, que s’ubicarà a l’Estadi Olímpic Lluís Companys i tindrà 1.167 m2.

La idea del consistori és que l’espai d’innovació i tecnologia en el món de l’esport serveixi a empreses i organitzacions per desenvolupar-hi projectes per transformar la pràctica esportiva, incloent-hi els esports electrònics o videojocs.