Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

Barcelona desplega els informadors a les platges per regular-ne l’aforament i prescindeix dels videosensors

ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Barcelona ha activat el control d’aforament de platges i ja ha desplegat informadors perquè en regulin l’aforament. Aquest estiu, a diferència del passat, el consistori ha decidit […]

Avatar
Agències 06/05/2021

ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Barcelona ha activat el control d’aforament de platges i ja ha desplegat informadors perquè en regulin l’aforament. Aquest estiu, a diferència del passat, el consistori ha decidit prescindir dels videosensors que calculaven l’ocupació aproximada i aposta perquè siguin els informadors qui reportin, a peu de sorra, el grau d’afluència de les platges, que igualment es podrà consultar al web per part de la ciutadania. Patrícia Giménez, directora de platges, ha indicat que la regulació està pensada en un context de retorn a la “normalitat” i creu que el protocol és suficient. Ara hi ha 8 informadors, 24 controladors d’accessos i dos coordinadors però a finals de maig l’equip d’informadors s’ampliarà fins a 22.

D’altra banda, el consistori vol “compatibilitzar” els usos esportius amb altres usos a les platges i ha delimitat zones en quatre platges de la ciutat per fer esport: Sant Miquel, Somorrostro, Nova Icària i Bogatell.