Dijous, 24 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

Banyoles obre una investigació arran de dues actuacions policials publicades a les xarxes socials

ACN Banyoles.-Banyoles ha obert una investigació interna per dues actuacions policials enregistrades en vídeos que s’han compartit a les xarxes socials. “Davant la publicació, aquest cap de setmana en diferents […]

Avatar
Agències 14/06/2020

ACN Banyoles.-Banyoles ha obert una investigació interna per dues actuacions policials enregistrades en vídeos que s’han compartit a les xarxes socials. “Davant la publicació, aquest cap de setmana en diferents perfils a les xarxes socials, d’imatges que qüestions actuacions policials a la ciutat, l’Ajuntament de Banyoles manifesta que obrirà una investigació interna per aclarir les circumstàncies que envolten els fets”, subratlla l’ajuntament en un comunicat. El consistori assegura que “es depuraran les responsabilitats necessàries” i remarquen que “no es permetrà que fets com aquests, entorpeixin la convivència a la ciutat així com tampoc el treball que la Policia Local porta a terme en benefici de la comunitat”.

Alguns dels perfils de les xarxes socials acusen la Policia Local d’actuar amb biaix racista. Una de les intervencions, exposen, correspondria a una detenció la matinada del 12 de juny i l’altra és anterior.