Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1053
La República

Avalis de Catalunya ofereix 100 MEUR en avals per a projectes d’inversió de pimes i autònoms aquest any i el vinent

ACN Barcelona.-Avalis de Catalunya ofereix una línia d’avals de 100 milions d’euros per a projectes d’inversió de pimes i autònoms per al període 2021-2022, segons ha indicat aquest organisme en […]

Avatar
Agències 03/02/2021

ACN Barcelona.-Avalis de Catalunya ofereix una línia d’avals de 100 milions d’euros per a projectes d’inversió de pimes i autònoms per al període 2021-2022, segons ha indicat aquest organisme en un comunicat. Segons Avalis, les empreses que es beneficiïn d’aquesta línia hauran de destinar el finançament a projectes d’economia sostenible, a actuacions per a la digitalització de la seva activitat o per la creació de nous llocs de feina. Els préstec, leasings o rentings que es formalitzin amb les entitats financeres adherides al conveni d’Avalis comptaran amb un 90% d’aval de l’entitat, i tindran un termini d’amortització més llarg, amb l’opció d’un aval de fins a 15 anys, amb dos de carència.

Així mateix, les pimes que facturin entre 2 i 50 milions d’euros podran rebre una bonificació de dues terceres parts de la comissió de risc d’Avalis, d’acord amb un acord entre l’entitat i el Departament de Vicepresidència i d’Economia i Hisenda. “L’objectiu és donar suport a les pimes i als autònoms per tal de facilitar que es duguin a terme projectes d’inversió a mesura que les conseqüències de la pandèmia comencin a remetre i s’iniciï la fase de recuperació”, ha dit el conseller delegat d’Avalis, Josep Lores.