Dimarts, 27 de setembre de 2022 - Edició 1524
La República

Aragonès garanteix el suport a tots els consellers: “El seu problema és el meu problema, sigui del partit que sigui”

ACN Barcelona.-El vicepresident del Govern amb funcions de president, Pere Aragonès, ha garantit el seu suport a tots els consellers i ha demanat defugir de picabaralles polítiques. “El problema de […]

Agències 13/11/2020

ACN Barcelona.-El vicepresident del Govern amb funcions de president, Pere Aragonès, ha garantit el seu suport a tots els consellers i ha demanat defugir de picabaralles polítiques. “El problema de cada membre del Govern és el meu problema, sigui qui sigui, sigui del partit que sigui, estaré al seu costat”, ha assegurat en una entrevista a ‘Els Matins’ de TV3. Després que Aragonès carregués contra la filtració del pla del conseller d’Empresa, Ramon Tremosa, per reobrir sectors econòmics, ha dit que “de propostes de reobertura” en fan tots els departaments i ha traslladat que es facin en el si del Govern. Ha explicat que amb totes les propostes es mira quines cal aplicar i com es poden compensar.

D’altra banda, preguntat per si el conseller de Treball i Afers Socials, Chakir El Homrani, li ha posat el seu càrrec a disposició, Aragonès ha dit que manté “tota la confiança en tots els membres del Govern, sense excepcions”. Després del col·lapse als ajuts d’autònoms, ha reconegut que el Departament de Treball està afrontant una part “important” dels problemes de la ciutadania i que se li exigeix “moltes respostes i molt ràpidament”. “Ningú es perfecte”, ha mirat de justificar Aragonès, que ha dit que les tasques que no es fan bé cal “arreglar-les” i no entrar en picabaralles polítiques. Així, ha insistit, cal continuar “posant solucions” i “arreglar el que no ha acabat de sortir bé”.