Divendres, 18 de juny de 2021 - Edició 1058
La República

ANPE proposa al Ministeri d’Educació crear un grup de treball per abordar la preparació de l’inici del proper curs

ACN Barcelona.-ANPE ha traslladat al Ministeri d’Educació i FP la necessitat urgent de crear un grup de treball per abordar la preparació de l’inici del proper curs, que treballi de […]

Avatar
Agències 19/05/2020

ACN Barcelona.-ANPE ha traslladat al Ministeri d’Educació i FP la necessitat urgent de crear un grup de treball per abordar la preparació de l’inici del proper curs, que treballi de forma paral·lela a la comissió formada pel Ministeri i les comunitats autònomes. El sindicat ha criticat les actuacions unilaterals que ha estat duent a terme el govern espanyol, a qui ha traslladat el seu profund malestar per no haver tingut en compte l’opinió del professorat en cap de les decisions que s’han pres fins ara, moltes d’elles de gran calat i importància, com la relativa als criteris de promoció i titulació. De moltes s’han assabentat pels mitjans, lamenten.

El sindicat creu que en aquest grup de treball s’haurien acordar i consensuar els aspectes més rellevants i fonamentals de cara a l’inici del pròxim curs en un escenari de tornada a les aules, però havent de mantenir encara les mesures de seguretat, salut i higiene. Al seu parer, s’haurien d’acordar unes pautes mínimes que les comunitats haurien de desenvolupar en els seus àmbits autonòmics per evitar les desigualtats entre alumnes dels diferents territoris.Davant d’aquesta proposta, el Ministeri d’Educació s’ha compromès a convocar una reunió el més aviat possible per treballar sobre les propostes per a l’inici del pròxim curs.