Dijous, 23 de setembre de 2021 - Edició 1155
La República

Almeida: “Ha triomfat la imposició, això és un 155 sanitari”

ACN Madrid.-L’alcalde de Madrid, José Luis Martínez Almeida, ha afirmat aquest divendres que l’aplicació de l’estat d’alarma a Madrid implica que “ha triomfat la imposició” i l’executiu espanyol posa en […]

Avatar
Agències 09/10/2020

ACN Madrid.-L’alcalde de Madrid, José Luis Martínez Almeida, ha afirmat aquest divendres que l’aplicació de l’estat d’alarma a Madrid implica que “ha triomfat la imposició” i l’executiu espanyol posa en marxa “un 155 sanitari”. “És un dia trist perquè s’ha pervertit la aplicació d’un mecanisme constitucional com és l’estat d’alarma” de manera “desproporcionada”, ha afirmat en una compareixença.En tot cas Almeida ha demanat als ciutadans que no canalitzin la seva “indignació” en un incompliment de l’estat d’alarma. Ha lamentat que el govern de Pedro Sánchez “no hagi donat cap oportunitat al diàleg”.

Almeida ha acusat el govern espanyol de pretendre “tapar un foc” pel revés judicial d’aquest dijous per la decisió del TSJM “amb un foc més gran”. Segons ha afirmat l’estat d’alarma és “profundament desproporcionat”. “És profundament injust, no hi ha hagut cap voluntat de diàleg”, ha conclòs, però “malgrat la indignació demano als madrilenys que acatem” perquè cal donar una resposta “democràtica i exemplar” a la “injustícia” que diu que s’ha comès.