Divendres, 26 de febrer de 2021 - Edició 946
La República

Albiol denuncia davant els Mossos d’Esquadra una pintada amenaçant-lo de mort

ACN Badalona.-L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha presentat aquest dimarts una denúncia davant els Mossos d’Esquadra per una pintada que ha aparegut en un carrer del municipi amenaçant-lo de […]

Avatar
Agències 23/02/2021

ACN Badalona.-L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha presentat aquest dimarts una denúncia davant els Mossos d’Esquadra per una pintada que ha aparegut en un carrer del municipi amenaçant-lo de mort on s’hi podia llegir ‘Albiol, mira sota el cotxe’. Al seu compte de Twitter, el batlle ha criticat que si qui ha pintat l’amenaça “hagués llegit algun diari a la seva vida” sabria que “durant molts anys aquestes amenaces no eren cap broma”. Albiol, que no és la primera vegada denuncia haver rebut amenaces de mort, s’ha mostrat tranquil i ha assegurat que “davant les intolerables amenaces que fan una minoria cal fermesa d’idees i seguir treballant per millorar Badalona i la qualitat de vida de tots els veïns”.

Garcia Albiol ha agraït totes les mostres de suport rebudes de la societat civil i de la majoria de partits polítics que li han arribat en les últimes hores.