Diumenge, 26 de setembre de 2021 - Edició 1158
La República

Agricultura convoca ajuts per pal·liar les pèrdues al sector de la flor tallada i la planta ornamental per la covid-19

ACN Barcelona.-El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació ha convocat aquest dimarts els ajuts als productors de flor tallada i planta ornamental que han vist impossibilitada la comercialització de la […]

Avatar
Agències 13/10/2020

ACN Barcelona.-El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació ha convocat aquest dimarts els ajuts als productors de flor tallada i planta ornamental que han vist impossibilitada la comercialització de la seva producció com a conseqüència de les limitacions imposades per l’estat d’alarma. Els beneficiaris d’aquesta subvenció, persones físiques i entitats productores, hauran d’acreditar la destrucció de producció durant el període comprès pel 14 de març i el 20 de juny del 2020, ambdós inclosos. L’import de l’ajut es calcularà en base a la superfície, la producció destruïda entre les dates descrites i l’espècie. La sol·licitud s’haurà de presentar telemàticament i el termini de presentació va del 14 al 22 d’octubre (ambdós inclosos).

Aquests ajuts s’emmarquen en la Decisió de la Comissió Europea relativa a les mesures d’ajuda a empreses i autònoms destinats a donar suport a l’economia en el context de de la pandèmia de la covid-19, i seran compatibles amb altres d’igual finalitat, quan la suma total no superi el valor del material destruït, amb un màxim de 100.000 euros. Es podran acumular amb ajuts que entrin en l’àmbit d’aplicació dels reglaments de minimis de la Unió Europea.