Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023
Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023

Advanced Factories calcula deixar un impacte econòmic de 74 milions d’euros a Barcelona, 31 més que l’any passat

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – La setena edició de la fira Advanced Factories calcula deixar un impacte econòmic de 74 milions d’euros a la ciutat de Barcelona. En cas que es confirmi la previsió de l’organització, suposarà un augment de 31 milions d’euros respecte de l’edició de l’any passat, que va tancar amb un impacte de 41 milions d’euros. L’edició d’enguany del saló d’automatització i robòtica industrial arrenca aquest dimarts i se celebra per primera vegada al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona. Durant tres dies, l’esdeveniment confia rebre 30.000 professionals, al voltant de 10.000 més que fa un any. La cita aplegarà 537 marques expositores, 382 experts i comptarà amb 35.000 metres quadrats de superfície expositiva.

En un comunicat, l’organització de la fira ha assegurat que l’edició d’enguany “creix exponencialment” respecte d’anys anteriors pel canvi d’ubicació. També hi contribueix que aquest cop com a novetat se celebrarà simultàniament amb l’Advanced Machine Tools (AMT), un nou esdeveniment que es preveu celebrar cada dos anys i que es focalitzarà en qüestions relacionades amb la innovació del sector de la maquinària.

Publicitat

Per la seva banda, el director de l’Advanced Factories, Albert Planas, ha remarcat la importància de la fira, la més important del sector al sud d’Europa. “És una cita ineludible”, ha assegurat.

La setena edició de l’Advanced Factories abordarà l’ús de l’automatització, la robòtica, la intel·ligència artificial i la realitat virtual i la seva aplicació en les plantes industrials.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió