Diumenge, 20 de juny de 2021 - Edició 1060
La República

Adif licita l’ampliació de la sala d’embarcament de l’alta velocitat a Sants

ACN Barcelona.-Adif ha licitat un contracte d’obres per a l’ampliació de la sala d’embarcament de l’alta velocitat a l’estació de Sants davant la pròxima arribada de la liberalització del sector […]

Avatar
Agències 02/11/2020

ACN Barcelona.-Adif ha licitat un contracte d’obres per a l’ampliació de la sala d’embarcament de l’alta velocitat a l’estació de Sants davant la pròxima arribada de la liberalització del sector i el previsible augment del nombre de viatgers. Per això, entre les actuacions previstes, que tindran un cost de 554.351,1 euros i un termini d’execució de dos mesos, hi ha dos nous accessos, que permetran incrementar el nombre d’escàners de seguretat de sis a deu. Un estarà situat al costat muntanya –davant de la comissaria dels Mossos d’Esquadra- i l’altre al costat mar, on hi ha les oficines d’atenció al client.

A banda, se substituirà l’actual delimitació perimetral dels nuclis de les escales d’accés a les andanes amb l’objectiu de millorar els recorreguts en el seu interior. Concretament, es desmuntarà l’actual estructura i es col·locaran noves baranes de vidre i s’adequaran les instal·lacions d’informació al viatger.