Dimecres, 22 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

Accepta quatre anys i mig de presó per vendre cocaïna en el seu bar de la Seu d’Urgell

ACN Lleida.-Un veí de la Seu d’Urgell, J. N. P., ha acceptat quatre anys i mig de presó per vendre cocaïna des del seu bar de frankfurts de la Seu […]

Avatar
Agències 26/09/2019

ACN Lleida.-Un veí de la Seu d’Urgell, J. N. P., ha acceptat quatre anys i mig de presó per vendre cocaïna des del seu bar de frankfurts de la Seu d’Urgell. L’home ha reconegut els fets i la fiscalia ha acceptat rebaixar la petició de set anys i mig de presó inicials als quatre i mig per un delicte contra la salut pública, amb els atenuants de confessió i drogoaddicció. La defensa s’hi ha conformat i el pacte entre les parts ha evitat celebrar el judici que s’havia de fer aquest dijous a l’Audiència de Lleida.

Els fets van passar el 26 d’agost de 2016, quan els Mossos d’Esquadra van inspeccionar el Frankfurt i hi van intervenir cocaïna, telèfons, diners en efectiu, dos ganivets amb restes de droga i una bàscula de precisió i van detenir l’acusat. La substància intervinguda, valorada en 1.122,64 euros, estava destinada una part al consum propi i l’altra a la venda a terceres persones des del bar.