Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

Ábalos nega que Barajas sigui un “colador” de contagis de covid i defensa les mesures de control que s’apliquen

ACN Madrid .-El ministre de Transports, José Luis Ábalos, nega que l’aeroport de Barajas sigui un “colador” de contagis de la covid-19 i defensa que les mesures de control que […]

Avatar
Agències 30/06/2020

ACN Madrid .-El ministre de Transports, José Luis Ábalos, nega que l’aeroport de Barajas sigui un “colador” de contagis de la covid-19 i defensa que les mesures de control que hi ha implementades són les que recomanen les autoritats sanitàries espanyoles i europees. En aquest sentit i a preguntes del PP, Ábalos ha assegurat que el nombre de vols s’ha és molt reduït i a tall d’exemple ha dit que el 23 de juny hi van arribar un 13% dels vols de l’any anterior. “No és veritat que aquí entra tothom, vostès treuen les coses de context. Vostès que es va oposar a l’estat d’alarma, què seria de Barajas? Quin turisme vol que arribi, si ja no arriba gairebé res?”, li ha preguntat Ábalos al senador popular Antonio Silván.

Per la seva banda, el senador li ha reclamat que adopti mesures “serioses” i li ha recriminat que l’aeroport sigui una porta d’entrada al virus. “És la seva responsabilitat”, li ha dit.