Dilluns, 20 de Gener de 2020 - Edició 543
La República

Xantatge a La Caixa: els mitjans de l’odi no en tenen prou

El mitjà ultra Alertadigital es fa ressò de l’amenaça de boicot a La Caixa que ha llençat el president del partit ‘Regeneración’, i col·laborador assidu del mitjà,  Enrique de Diego. “ Ultimàtum de  “Regeneración”: O condemna el separatisme o hi haurà boicot d’Espanya a l’entitat financera”, avisa el titular del digital. En la missiva lliurada aquest dimarts a una delegació de La Caixa a Madrid, insten a Fainé a manifestar de forma pública “l’espanyolitat de la seva institució financera i el seu rebuig a la posició delictiva adoptada pel president de la Generalitat, Artur Mas” i a fer una defensa categòrica d’adhesió i defensa de la unitat d’Espanya, del no complir, amenacen en fer una crida a tots els espanyols a retirar els seus fons de La Caixa. La setmana passada ABC ràdio del grup Vocento, ja va llençar una veritable amenaça de boicot contra grans empreses catalanes- entre elles La Caixa- i les instà a pronunciar-se de forma clara i explícita sobre l’”órdago” nacionalista 

Redacció
Redacció 04/10/2012

La Caixa és el primer objectiu a abatre per frenar la independència de Catalunya
 
Saben que La Caixa és una peça clau per tal que Catalunya esdevingui estat i per tant cal conquerir-la o destruir-la,  quan afirmen que “la seva institució ha estat el braç financer de la Generalitat” demostren  tenir clar que La Caixa el veritable poder econòmic que no pot arribar a estar en mans del Govern de Catalunya.  També saben que La Caixa és una entitat de servei públic on els impositors tenen un pes en la presa de decisions tal i com, explicava el directe!cat. De Diego diu en la seva missiva “Li recordo que dins de La Caixa hi ha impositors de tot el territori nacional. Que en la seva institució s’han integrat altres institucions financeres com CajaNavarra o CajaBurgos.”

 Amenaça formal i en tota regla

Donen de temps a Fainé fins  el 28 d’octubre a les 12 del migdia: “El pronunciament que li exigeixo ha de ser clar i públic. El 28 d’octubre, a les 12 hores, a la Puerta del Sol, Regeneració convoca una concentració “Per la unitat d’Espanya”. Si en aquest moment no s’ha produït aquesta presa de postura, que n’ha d’incloure la disposició al trasllat de la seva seu social, farem campanya perquè tots els espanyols deixin d’actuar a través de La Caixa, amb l’objectiu d’enfonsar aquesta institució financera .”
Avui mateix, el directe!cat es feia ressò del risc d’alimentar a través de la publicitat els mitjasn de l’odi, i La Caixa els fiança a través de publicitat de l’entitat o de les seves empreses participades. Però el temps de la indiferència cap els exabruptes s’ha acabat i les empreses i entitats financeres que patrocinen aquests espais i que prodiguen la seva responsabilitat social corporativa als quatre vents hauran de fer un replantejament . 
  
  

Relacionats