Divendres, 23 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

Vueling transporta més de 2 milions de passatgers durant l’estiu, un 84,3% més que el 2006

Molta gent que ha viatjat amb avió amb la companyia catalana de baix cost Vueling n’ha quedat satisfeta. Això es demostra en la quantitat de passatgers que ha tingut la companyia aquest any, uns dos milions de passatgers, el que significa un 84,3% més que l’any passat. De fet, les rutes de baix cost de Vueling han inundat de catalans ciutats com Amsterdam, París o Roma. Els responsables de Vueling asseguren que una de les claus de l’èxit és haver fet de Barcelona i el seu aeroport, la seu principal dels seus viatges. Entre d’altres mesures, la companyia posarà en marxa aquest hivern noves freqüències de vol des del Prat i reforçarà les rutes a les ciutats de París i Sevilla.

Redacció
Redacció 13/09/2007

Vueling ha experimentat aquest estiu un increment del 84,3% en nombre de passatgers respecte al mateix període de l’any passat. Entre juny i agost l’aerolínia de baix cost ha transportat més de 2 milions de passatgers, dels quals gairebé un milió corresponen a l’Aeroport de Barcelona, principal base i mercat de Vueling. La companyia aposta per continuar creixent tant pel que fa al nombre de passatgers i de vols com a través de la reducció de costos. Entre d’altres mesures, la companyia posarà en marxa aquest hivern noves freqüències de vol des del Prat i reforçarà les rutes a les ciutats de París i Sevilla. A banda, continuarà prenent mesures per seguir millorant les seves tarifes que per aquest any se situaran en uns 37 euros de mitjana, deu euros menys que el 2006.

Lázaro Ros, fundador i director general de Vueling, ha explicat el creixement que ha experimentat la companyia aquest estiu en roda de premsa. A més, la companyia catalana de vols a baix cost també s’ha referit que a l’Aeroport del Prat, base de la companyia, ha estat clau per al creixement de la companyia que ha estat del 40% respecte el nombre de passatgers de l’any passat.

Paral·lelament, Carlos Muñoz, fundador i conseller delegat de Vueling, ha dit que la companyia confia seguir amb els bons resultats obtinguts a l’Aeroport del Prat i aposta per la seva estratègia de creixement i ocupació a la nova Terminal Sud.