Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1094
La República

[Vídeo] Millo sobre la corrupció del PP: “confio en la justícia espanyola”

Gerard Sesé @gerardsese | Enric Millo, delegat del Gobierno a Catalunya i una de les cares més visibles de la imposició de l'article 155 ha visitat avui Els Matins de TV3 per a comentar l'actualitat del país. Com era d'esperar, la formació del nou govern i l'exili de Carles Puigdemont han estat els temes que han centrat l'entrevista. Però, no s'ha escapat de parlar de la corrupció del seu partit, el PP.

Redacció
Redacció 25/01/2018
Ja a les acaballes de l'entrevista, Pere Bosch li ha preguntat a Enric Millo sobre tots la brutícia del PP que està aflorant aquests dies i, especialment, després de la declaració Ricardo Costa, qui Secretari General del Partit Popular del País Valencià. Millo, que no només semblava que s'esperava la pregunta sinó que ha demostrat tenir apresa la resposta, s'ha mostrat molt tranquil. I és lògic, ja que ha assegurat que “confio en la justícia espanyola”, la mateixa que ha demostrat estar al servei del Gobierno per anar contra Catalunya.
 
De fet, Millo ha volgut deixar clar que els fets “van passar fa molts anys” i que aquest cas de corrupció del PP “és una cosa molt circumscrita a València”. Fins i tot, ha assegurat que les declaracions de Costa poden ser una estratègia de defensa, deixant entreveure que podrien ser falses. Aquí tenim el delegat del Gobierno en estat pur: