Dilluns, 24 de Febrer de 2020 - Edició 578
La República

[Vídeo] L’agència de prostitució Apricots celebra el dia de la Dona provocant

Us sembla polèmic el vídeo que hem fet pel #DiaDeLaDona?  És la pregunta que fa l' agència de serveis d'acompanyants Apricots al seu compte de  Twitter . Aquest ha estat el tret de sortida de la campanya per celebrar el Dia de la Dona amb l’etiqueta #MujeresSinHashtag, que asseguren està inspirada en les dones i per a totes les dones i també per a tota al societat, i que defensa que les etiquetes, siguin quines siguin, “no són altra cosa que una falsa i superficial percepció dels demés”.

Redacció
Redacció 08/03/2016

L’agència que reivindica que “la prostitució és una pràctica que ha de ser ètica, voluntària i legal”, va guanyar visibilitat després de retirar  la tanca publicitària que tenia situada prop del recinte firal de Gran Via durant els dies del congrés de mòbils a petició de l’organització del congrés que volia “crear un ambient confortable per als delegats provinents de tot el món”.

Prostitució ètica?

Apricots es defineis com “una agència de noies de companyia diferent, amb un aire fresc i un llenguatge visual que s'allunya del concepte clàssic del sector del sexe de pagament. Transparència, legalitat i respecte per les noies són els tres pilars de la filosofia de Apricots, que es resumeix amb el concepte de “prostitució ètica””
 

Relacionats