Divendres, 23 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

Uns 200 autobusos aniran a l’aeroport i faran les entrades i sortides de Barcelona en substitució de les línies 2 i 10 de Rodalies

Fins a 200 autobusos faran els viatges a l’aeroport i les entrades i sortides de Barcelona a partir d’avui dilluns, dins la reestructuració temporal dels serveis ferroviaris. El Centre de Coordinació Municipal ha celebrat una reunió aquest dissabte a la tarda amb la participació de representants dels serveis municipals de Barcelona i de Renfe, i s’han decidit quines línies d’autobús es posaran en servei. Fins a l’aeroport hi aniran autobusos llançadora des de la Plaça Joan Peiró, que també faran aquest recorregut de tornada; i també hi haurà una línia d’autobusos llançadora que sortirà de l’Estació de França fins a l’aeroport i viceversa.

Redacció
Redacció 22/10/2007

En relació a les entrades a Barcelona, pels usuaris que arribin a Gavà (des de la línia de Sant Vicenç de Calders) o que parteixin d’aquesta població, hi haurà autobusos llançadora fins a l’avinguda de la Reina Maria Cristina (plaça Espanya), on es pot enllaçar amb les línies 1 i 3 del metro. Pels usuaris de Viladecans, hi haurà autobusos directes des de l’estació de Renfe fins a l’avinguda de la Reina Maria Cristina. Pels usuaris de la línia de Vilanova o d’el Prat, hi haurà un servei d’autobusos directes des d’el Prat fins a l’avinguda de la Reina Maria Cristina.

Tots els autobusos que facin sortides de Barcelona, ho faran des de l’avinguda de la Reina Maria Cristina pels usuaris de la línia Sant Vicenç/Gavà, pels de la línia de Viladecans; i pels usuaris d’el Prat o la línia de Vilanova.