Diumenge, 2 d'abril de 2023 - Edició 1710
La República

Una reunió a tres, Villar, Gaspart i Laporta, dóna llum verda al Catalunya-Argentina

Finalment sí que hi haurà partit. Si no hi hagués cap sorpresa d’última hora el 25 de maig es podrà disputar el Catalunya-Argentina. Serà possible després de la reunió d’ahir a la tarda a Madrid entre el president de la Federació Espanyola, Ángel María Villar; el vicepresident, Joan Gaspart, i el president del Barça, Joan Laporta. Després d’una acalorada estira i arronsa, Villar va cedir i no bloquejarà la situació i per tant es podrà jugar.

Redacció 24/01/2008

Per tant, ara mateix tot està pendent d’un informe de la Federació Catalana sobre la viabilitat del partit. Aquest informe sortirà d’una reunió divendres entre Laporta, Gaspart i Tomás, representant de l’Espanyol, i Vallbona, de la Catalana.

Altre cop, la Selecció Catalana tindrà un rival de nivell. Finalment tindrem el Catalunya-Argentina, un partit de futbol de primera categoria, fora de les dates de Nadal i amb un rival de luxe. El més curiós del cas és que per desbloquejar aquesta situació hagi estat necessària la intervenció de tres declarats enemics de l’actual president de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Roche, l’impulsor i organitzador del partit. Roche s’ha declarat obertament opositor a Villar i, per tant, a Gaspart, home de confiança de Villar. També és coneguda la poca connexió entre Roche i Laporta per motius de diversa índole, alguns dels quals tenen a veure amb l’amistat entre Roche i Sandro Rosell.