Dimecres, 29 de març de 2023 - Edició 1707
La República

Un nou vídeo del PSOE presenta Zapatero com un polític que “no menteix” i “es mulla”

Si el PSOE té la necessitat de fer aquest vídeo deu ser perquè no tenen clar quina és la valoració que en fan els ciutadans del president de l’Estat espanyol. La intervenció a la cimera iberoamericana davant Chavez, l’assumpció de l’error d’haver anunciat una millora de la situació respecte a ETA 24 hores abans de l’atemptat de Barajas, o l’anunci de la retirada de les tropes d’Iraq formen part del vídeo. Tres moments que serveixen als creadors per presentar-lo com un president que ‘defensa els seus adversaris’, ‘reconeix els seus errors’, i que ‘compleix el que promet’.

Redacció 17/01/2008

El PSOE ha presentat aquest dijous un nou vídeo de campanya en què destaca el tarannà que, segons els socialistes espanyols, han definit les polítiques i actuacions del president espanyol des que va accedir a la Moncloa, i que conclou amb la frase ‘Amb Zapatero, torna a creure en la política’. El vídeo el presenta com un candidat que ‘no menteix’ que ‘es mulla’, que ‘no genera crispació’ i que, en definitiva ‘té un pla’ d’avenços socials. Està realitzat a partir de fragments d’intervencions del propi president i acompanyat d’una banda musical de piano.

També recupera la seva resposta als atacs del PP i l’anterior vídeo de la campanya ‘Amb Z de Zapatero’ per destacar el tarannà dialogant de Zapatero, un president que ‘no genera crispació’ que ‘sap riure’s d’ell mateix’, i que ‘quan parla diu alguna cosa’. A més, ‘es mulla’ contra la violència de gènere i ‘té un pla’ d’incrementar els avenços socials que l’executiu socialista ha posat en marxa aquesta setmana.

Amb aquest vídeo, el PSOE pretén estrenar el nou canal dedicat a les eleccions generals que el portal Youtube té previst posar en marxa com va fer als Estats Units. Partits i ciutadans podran penjar vídeos de contingut electoral i presentar totes i cadascuna de les seves propostes i inquietuds.