Divendres, 18 de juny de 2021 - Edició 1058
La República

Un grup de quaranta militants d’ERC donen suport a la candidatura de Carandell i Carretero

Han fet pública la declaració que porta per títol: Per un canvi real a ERC Un grup de més de quaranta militants d’ERC, entre els quals hi ha càrrecs institucionals, han fet pública la declaració “Per un canvi real a ERC” , en suport a Reagrupament.Cat i a les candidatures de Joan Carretero i Rut Carandell. La declaració està encapçalada per Emili Valdero, professor d’Economia de la UB i actual secretari de Comerç i Turisme de la Generalitat de Catalunya i pels
regidors d’ERC Carles Rion (Calafell) i Carles Barcons (Bigues i Riells). Els signants són en la seva majoria joves professionals i empresaris, però també hi destaquen militants històrics d’ERC com Pere Rodrigo (Igualada) i Lluís Wilaert (ERC-Eixample) i de l’independentisme com Sebastià Datzira.

Redacció
Redacció 21/05/2008

La declaració atribueix la davallada electoral del partit a “l’actual línia política seguida per la direcció del partit, que està portant ERC a un procés de pèrdua de perfil propi, fet que dilueix el seu missatge i que fa que aquest no arribi amb claredat a la ciutadania” Els signants consideren imprescindible un canvi d’estratègia política d’ERC, “gestionant de manera diferent la seva participació en l’actual Govern de la Generalitat i cercant noves complicitats per tal de fer avançar la societat catalana en els valors republicans i cap a la plena sobirania”.

A Sabadell…

L’esmena de RCAT ha estat aprovada amb majoria absoluta La darrera assemblea de la militància de Sabadell (Vallès Occidental) reunida aquest dilluns dia 19 de maig, ha aprovat la ponència estratègica de Reagrupament.Cat, que és una esmena a la totalitat a la ponència oficial presentada per la direcció d’ERC. La ponència, que serà votada al Congrés d’ERC del proper 14 de juny, ha estat aprovada amb majoria absoluta, per 23 vots a favor, 13 en contra i 4 abstencions.