Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Un centenar d’amics sorprenen Jordi Pujol amb un homenatge

|

- Publicitat -

Entre els autors s’hi compten estrets col·laboradors com la seva secretària Carme Alcoriza; exconsellers com Max Cahner, Josep Maria Cullell, Macià Alavedra, Miquel Roca i altres personatges com l’expresident del Parlament Heribert Barrera, Joan Carrera, Josep Maria Ballarín, Lluís Prenafeta, o Federico Mayor Zaragoza.

L’expresident Pujol s’ha dirigit als assistents a l’homenatge en un discurs improvisat. Pujol ha expressat la seva preocupació per la mala relació entre Catalunya i l’Estat espanyol i ha reivindicat el valor de la seriositat. Malgrat aquest mal moment, l’expresident ha insistit que no perd la fe en Catalunya. En la seva intervenció, Pujol ha admès que de vegades creu que hauria pogut fer més per Catalunya.

Publicitat

Per part dels Amics de Jordi Pujol, han intervingut Joan Triadú, Xavier Polo i Josep Térmens. Triadú ha destacat que molts dels presents a l’acte encara no se saben avenir que l’homenatjat ja no ostenti la presidència de la Generalitat. Polo ha recordat el Pujol activista dels anys 50. Per la seva banda, l’historiador Josep Térmens ha afirmat que Pujol és un dels grans personatges del segle XX, i ha demanat a l’expresident que escrigui un llibre curt on pugui expressar les seves tesis catalanistes i hi quedi plasmat el seu bagatge. A l’acte també hi ha assistit el líder de CiU, Artur Mas.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut