Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

[ÚLTIMA HORA] La Guàrdia Civil escorcolla El Vallenc, el diari que va parlar de la impremta de Constantí

Segons ha pogut confirmar ara mateix directe!cat, la Guàrdia Civil acaba d'entrar a la seu del setmanari 'El Vallenc', diari local de Valls. Cap a dos quarts de dotze, els homes de verd han interromput el matí i han accedit a les oficines i la redacció. Altres agents han custodiat la porta. En declaracions a directe!cat, han explicat des de 'El Vallenc' que els agents estaven parlant amb el director i no sabien encara si hi havia orde judicial. 

Redacció
Redacció 09/09/2017

L'escorcoll tindria relació amb la notícia publicada pel setmanari que explicava que la impremta de Constantí Indugraf Offset estaria preparant material per  l'1 d'octubre. Aquí les fotografies d'alguns usuaris de Twitter.

La resposta de la gent

Pocs minuts després que directe!cat publiqués la notícia, ciutadans de Valls s'han aplegat davant de la seu de 'El Vallenc' i hi han fet una concentració espontània. Cívicament, s'han començat a fer càntics a favor del referèndum, s'ha entonat els segadors i, també, a tall de burla, s'ha cridat “on estan les paperetes?”. Fins i tot s'ha muntat una urna perquè la gent voti davant la Guardia Civil.