Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Trias Barcelona

|

- Publicitat -

Talment com el popular Garcia Albiol va fer fa uns dies a Badalona però d’una manera menys populista, Xavier Trias ha començat la precampanya per a les municipals del 2011, les que segons els seus partidaris l’han de portar, després de diversos intents fallits, a l’alcaldia de la capital catalana.

Més enllà de les proclames a favor de Trias i dels retrets a Hereu i l’actual govern metropolità, de la campanya atrau la imatge gràfica i el lema, aquest ‘Trias Barcelona‘ que aprofita el cognom del candidat per suggerir a l’espectador que tria Barcelona. Des del directe!cat apreciem l’esforç d’enginy per tal de trobar un lema amb el nom del candidat i Barcelona, seguint la febre iniciada amb la campanya ‘Visc(a) Barcelona’ i, perquè no, el Vicky Cristina Barcelona.

Publicitat

Tot i això, el Trias Barcelona -que qualsevol catalanoparlant sabrà que en la nostra llengua és seria ‘tries Barcelona’- fomenta l’ús del català incorrecte, i pot ser interpretat com una mostra de menyspreu a la llengua catalana. I és que de vegades no tot s’hi val a l’hora d’aconseguir un lema que enganxi.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut