Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

Trias acusa Tura de ‘no saber res de Barcelona’

El candidat de CiU a l’Ajuntament de Barcelona, Xavier, ha qualificat de ‘despropòsit total’ la celebració d’una eleccions primàries per escollir el candidat socialista a les eleccions municipals. ‘Ja havíem vist com es barallaven els diferents socis de govern, però ara es barallen dins el mateix partit’, ha criticat. Més dur ha estat per referir-se a la candidata Montserrat Tura, a qui ha acusat de ‘passar-se el dia autopromocionant-se, no saber res de Barcelona i desitjar únicament prendre posicions dins el PSC’. L’alcalde Jordi Hereu, per la seva banda, ha assegurat que no canviarà el seu discurs i no prioritzarà l”espectacle per damunt de la responsabilitat’.

Redacció
Redacció 22/01/2011

L’alcalde Jordi Hereu ha assegurat que un bon exemple de què és Barcelona és aquesta celebració de la cavalcada dels Tres Tombs al barri de Sant Antoni. ‘Una ciutat que recorda el passat i mira el futur esperançada’. El cap del consistori barceloní ha reivindicat el projecte de Barcelona, que l’ha situat com una de les ciutats ‘més potents d’Europa’. ‘Jo estic per un reinici de Barcelona després d’una batalla lliurada contra la crisi com no ha lliurat cap altra ciutat’, ha conclòs.

Hereu, qüestionat per alguns periodistes sobre si a mesura que s’acostessin les eleccions primàries aniria endurint el seu discurs, ha assegurat que seguirà en la seva línia ‘i no deixarà de ser responsable per donar espectacle’.

Trias després de criticar la candidata Tura i les eleccions socialistes, ha recordat que a l’Eixample Esquerra ‘han augmentat els robatoris en les botigues’. Un alcalde s’ha d”encarregar de cuidar la seva gent i arreglar les coses que fallen’, ha criticat. Trias creu que la lluita interna per encapçalar la candidatura socialista deixa l’Ajuntament ‘sense comandament’ i fa ‘trontollar la imatge de la ciutat’.