Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

TopGirona. De la Costa Brava als Pirineus

Top Premsa i Comunició, S.L., empresa editora de la revista TopGirona, de la Costa Brava als Pirineus, va ser fundada fa més de cinc anys amb la intenció d’editar una […]

Redacció
Redacció 13/10/2007

Top Premsa i Comunició, S.L., empresa editora de la revista TopGirona, de la Costa Brava als Pirineus, va ser fundada fa més de cinc anys amb la intenció d’editar una revista que promogués les comarques de Girona des d’un prisma de qualitat i servei.

Així va néixer TopGirona, una revista pensada per omplir un buit dins el mercat turístic gironí i amb la finalitat de difondre la cultura, l’arquitectura, el turisme, l’art, la gastronomia, les festes tradicionals, i parlar de la gent que viu o treballa a les comarques de Girona. La nostra intenció és fidelitzar la gent de pas, perquè s’enamori d’aquestes contrades i tornin a gaudir, visitar, treballar i comprar en aquesta terra.

MÈRITS

TopGirona, de la Costa Brava als Pirineus, edita 30.000 exemplars per cada número, dels quals 10.000 s’envien a 47 països de tot el món, mitjançant el conveni amb el Patronat de Turisme Costa Brava-Girona, que es va signar a finals de novembre del 2.004.

D’altra banda, aquesta revista és present a les habitacions de la majoria d’hotels de les comarques gironines, restaurants i camps de golf. Per correu, s’envien a més de 8.000 subscriptors, consultes de medicina privada i notaries de les comarques gironines, Barcelona, País Basc, País Valencià, Madrid i Andorra.

TopGirona, de la Costa Brava als Pirineus, ha guanyat els següents premis:

Any 2005. Premis Girona Convention Bureau – TopGirona Guardonada en la categoria de serveis complementaris per la seva labor de difusió i promoció de les comarques de Girona a nivell nacional i internacional.
Any 2007. Premis de l’Associació de Hosteleria i Turismo de Costa Brava Centre. Timó d’Argent per la iniciativa a dotar el territori d’una revista de qualitat.

DADES

Editor: TOP PREMSA I COMUNICACIÓ, S.L.
Directora: Cuca Mascort
Director d’Art: Jordi Sàbat
Director de Fotografia: J. Ll. Banús
Director de Producció: Pere Garriga
Tiratge: 30.000 exemplars
Difusió: 100%

Per a més informació sobre la revista i altres publicacions periòdiques en català us podeu adreçar a www.lesrevistes.cat