Dimecres, 22 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

Toni Comín jura fidelitat a ERC

 ERC i l'associació 'Socialisme, Catalunya i Llibertat' han presentat aquest divendres l'acord que les unirà de cara a les eleccions municipals. La col·laboració se circumscriu sobretot a l'àrea metropolitana i serà especialment estreta a Sabadell, l'Hospitalet de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Sant Quintí de Mediona i Berga, on les llistes d'ERC comptaran amb integrants de l'associació coordinada per l'exdiputat socialista Toni Comín. Segons informa l'ACN, el mateix Comín ha explicat que no hi haurà cap membre de l'entitat a les llistes d'un altre partit. 

Redacció
Redacció 20/03/2015

“Quan hi ha grups humans que trien el mateix camí, al final es troben: uns veníem de la tradició socialdemòcrata d'esquerres i els altres de la tradició independentista i, per tirar endavant un mateix projecte, era lògic que ens trobéssim”, ha explicat el portaveu de Socialisme Catalunya i Llibertat, Toni Comín.

La secretària general d'ERC, Marta Rovira, en el seu discurs ha posat d'exemple la unitat i el consens assolit amb 'Socialisme, Catalunya i Llibertat', per reivindicar que si els independentistes progressistes van junts el projecte sobiranista tindrà més probabilitats d'èxit.
 

Més enllà de les municipals, Rovira ha insistit què ERC no té “cap dubte” que el 27-S hi haurà eleccions.