Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

Sirera creu que Duran “hauria de ser el número dos de Chacón”

El president del Partit Popular de Catalunya (PPC), Daniel Sirera, ha afirmat aquest dissabte que el candidat de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, ‘hauria de ser número dos de Chacón’ a les llistes socialistes. Sirera ha demanat al candidat de la federació nacionalista que ‘deixi d’enganyar als ciutadans perquè ja ha manifestat obertament que la voluntat de CiU és donar suport a Zapatero i tornar a fer-lo president’. El president del PPC ha fet aquestes declaracions durant una visita al barri de la Verneda, on ha reaccionat a la proclamació, per part del Consell Nacional d’Unió, candidat de CiU al Congrés de Diputats.

Redacció
Redacció 12/11/2007

Pel que fa a la manifestació convocada per la plataforma ‘Pel dret de decidir‘, el pròxim 1 de desembre amb motiu del caos de les infraestructures, Sirera ha assenyalat que ‘és una presa de pèl que precisament els partits que donen suport a Zapatero i a la ministra Àlvarez se sumin a la convocatòria’.

El president del PPC ha demanat que aquests partits –CiU, ERC i ICV- demanin obertament el cessament de la ministra i que ‘no instrumentalitzin la manifestació per eludir responsabilitats de la situació actual’. Tanmateix ha assenyalat que ‘el que hauria de fer el tripartit és demanar la dimissió de la ministra de Foment, no pot ser que Montilla posi el Govern de la Generalitat al servei de Zapatero’.