Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

Sirera acusa Mas de “voler convertir CiU en la marca blanca d’ERC”

El president del Partit Popular de Catalunya, Daniel Sirera, ha acusat aquest diumenge Artur Mas de ‘voler convertir CiU en la marca blanca d’ERC’. Sirera ha valorat els darrers canvis a Convergència afirmant que ‘estan radicalitzant el seu discurs’. En aquest sentit creu que amb els canvis, ‘s’ha primat a aquelles persones que només treballen per aconseguir un pacte amb Esquerra Republicana’. ‘A diferència de CiU, des del PPC no ens dediquem tot el dia a parlar de nosaltres mateixos, nosaltres treballem per solucionar els problemes de veritat que té la gent’, ha afegit Sirera. En referència a la situació de les infraestructures a Catalunya, Sirera ha afirmat que ‘el millor que podria fer el senyor Morlán és tornar-se a Madrid, veient que des de que s’ha instal•lat a Barcelona, la situació no ha millorat gens’.

Redacció
Redacció 08/10/2007

Pel que fa a la ‘refundació del catalanisme’, el president del PPC ha assenyalat que ‘aquest és un projecte que només interessa a Mas, els catalans estan per altres coses’. Sirera ha recordat que ‘a diferència de CiU, des del PPC no ens dediquem tot el dia a parlar de nosaltres mateixos, nosaltres treballem per solucionar els problemes de veritat que té la gent’.

Respecte a la situació de les infraestructures a Catalunya, Daniel Sirera ha afirmat que ‘el millor que podria fer el senyor Morlán és tornar-se a Madrid, veient que des de que s’ha instal·lat a Barcelona, la situació no ha millorat gens’. ‘La feina que està fent és inútil, per tant és millor que se’n vagi i posin algú que realment es responsabilitzi de la situació de caos actual’, ha reiterat el president del PPC.

Sirera ha fet aquestes declaracions aquest diumenge a la ‘fideuà popular’ celebrada al districte de Les Corts.