Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

Saura assegura que s’han incrementat les mesures de vigilància a Tarragona en la recerca del presumpte etarra

El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, ha assegurat aquest dijous que s’han incrementat les mesures de vigilància a la zona de Tarragona després que s’està a la recerca d’un presumpte etarra que ha abandonat el taxi en que viatjava a Torreblanca, a Castelló, uns metres abans del control policial. Saura ha remarcat que ‘mai’ a Catalunya s’han disminuït les mesures de seguretat i que aquestes ja es van incrementar després de l’atemptat del desembre a Barajas. El conseller ha explicat que el suposat etarra es dirigia cap al casc antic de Tarragona.

Redacció
Redacció 20/07/2007

Saura ha assegurat que els Mossos d’Esquadra es troben amb una situació ‘d’alerta especial’ davant dels últims esdeveniments relacionats amb la banda terrorista ETA, amb intents de cometre atemptats. De tota manera, ha valorat com a ‘molt positives’ les detencions que s’han anat produint en les últimes setmanes, tot i remarcar que ‘s’ha d’estar molt previnguts i atents’.

El conseller ha remarcat que el Govern no té cap ‘informació concreta’ que especifiqui que ETA vulgui cometre un atemptat a Catalunya, tot i que sí hi ha informacions que apunten a que ‘semblaria que ETA podria tenir alguns llocs especials per atemptar’. Saura, de fet, ha remarcat que el fet que aquest presumpte etarra es dirigís a Tarragona ‘no vol dir’ que aquesta ciutat en sigui un objectiu.