Divendres, 18 de juny de 2021 - Edició 1058
La República

Ryanair regalarà 200 bitllets per explicar acudits de catalans

L’aerolínia conta amb 20 bases i 499 rutes de baix cost a través de 26 països. Ryanair regalarà bitllets d’avió de la nova ruta entre Granada i Girona a les primeres 200 persones que vagin a la plaça del Campillo de la capital granadina portant un pòster amb un acudit de catalans. La companyia va dir als catalans que “es vagin preparant i rescatin els seus acudits sobre andalusos perquè aviat els tocarà a ells divertir-se”.

Redacció
Redacció 19/07/2007

L’aerolínia de baix cost Ryanair regalarà bitllets d’avió de la nova ruta entre Granada i Girona a les primeres 200 persones que vagin a la plaça del Campillo de la capital granadina portant un pòster amb un acudit de catalans. La companyia, que celebra d’aquesta manera el llançament d’aquesta connexió, cita als granadins interessats a guanyar aquests passatges divendres que ve, 20 de juliol, a les 12.00 hores, segons van indicar en un comunicat. Els bitllets seran per a volar a partir del 4 de novembre, vàlids per a un viatge anada i tornada per a dues persones, amb les taxes, càrrecs i impostos exclosos.

A més, des de Ryanair van avançar als catalans que “es vagin preparant i rescatin els seus acudits sobre andalusos perquè aviat els tocarà a ells divertir-se”.

Netejar la imatge

Recordem que la companyia de vols de baix cost Ryanair, amb seu a Dublín, va retirar el català de la seva web perquè segons la companyia “la majoria de catalans usen l’anglès per a fer les seves reserves”. Després d’una gran pressió de la societat civil Ryanair va tornar a incorporar la llengua catalana com a una de les llengües en què es pot visitar la seva pàgina web. La companyia irlandesa s’havia compromès a restablir el servei de la versió catalana del seu lloc web després de la polèmica que va suposar que el català, conjuntament amb la majoria de llengües de l’Europa de l’est i alguna altra, fossin bandejades de Ryanair amb l’excusa d’estalviar despeses i “per comoditat”.