Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

Rivera seductor de falses verges

Ser el polític revelació a Espanya té els seus riscos, com ara ser l’escollit per desvirgar una falsa verge. La presentadora d’espais infantils de televisió, Leticia Sabater, ha anunciat que […]

Redacció
Redacció 12/06/2015

Ser el polític revelació a Espanya té els seus riscos, com ara ser l’escollit per desvirgar una falsa verge. La presentadora d’espais infantils de televisió, Leticia Sabater, ha anunciat que vol perdre la seva nova adquirida virginitat amb Albert Rivera. La catalana ha assegurat a FormulaTV que li encantaria que el líder de Ciudadanos “fos el polític que m'ajudés a tornar a no ser verge”.

I és que la Sabater torna a ser verge, després de, segons ella, “engrandir-se una miqueta el xixi” i operar-se per poder tornar a reviure la pèrdua de la virginitat. Ara bé, Sabater té clar que no pot malbaratar la seva nova condició amb el primer que passi i vol lliurar-se a algú “especial” i considera que no hi ha ningú millor per a aquesta escomesa que el líder de Ciudadanos, Albert Rivera.

“M'encantaria que Albert Rivera fos el polític que m'ajudés a tornar a no ser verge”, ha declarat la nova verge de 50 anys  sense precisar els motius pels quals ha triat Rivera i no Pablo Iglesias o Mariano Rajoy.

Amb tot, la Sabater, que amb aquestes declaracions ha aconseguit recuperar cert protagonisme perdut, ha advertit a Rivera que a Hollywood ja li han ofert perdre la virginitat  en una pel·lícula. Rivera té el dret a decidir.