Divendres, 23 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

Rivera amenaça amb portar Artur Mas als tribunals si no elimina la immersió lingüística

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha alertat que Artur Mas es dirigeix directe al desacatament després que el president de la Generalitat hagi assegurat que el Govern no farà ni un pas enrere en la immersió lingüística. ‘No ens tremolarà el pols si Mas no deroga la imposició lingüística i aplica el model de convivència lingüística que marca el Tribunal Constitucional i el Suprem. Si cal portar Mas i el seu govern als tribunals per desacatament, ho farem’, ha assenyalat el president de Ciutadans.

Redacció
Redacció 10/01/2011

Rivera també s’ha referit al govern espanyol i ha dit que ‘té l’obligació de vetllar per l’ordre constitucional en tot el territori espanyol i Catalunya no pot ser una excepció perquè al PSOE o al PP li interessa el suport dels nacionalistes’. ‘Zapatero ha de ser el primer a defensar el compliment de la llei i de les sentències a Catalunya i no emparar el desacatament com està fent’, ha afegit.

A més, el president de C’s ha volgut aclarir que ‘el model de convivència lingüística que indica el TC i que defensem des de C’s és el de combinar classes en castellà i català, fins i tot incorporant un percentatge en anglès’.