Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

Reagrupament.cat ja és corrent oficial d’ERC

Reagrupament.cat ja ha rebut la notificació de la resolució oficial de la comissió de garanties d’ERC que certifica el reconeixement oficial com a corrent interna, segons ha assegurat aquest col·lectiu a través d’un comunicat. Aquest corrent liderat per l’exconseller Joan Carretero ha recordat que és ‘l’únic corrent intern legalment constituït’ en el si del partit i que és ‘el més nombrós en número d’afiliats que ha tingut ERC en la seva històrica contemporània’. Així, han assegurat que en aquests moments compten amb un miler de militants d’ERC adherits.

Redacció
Redacció 13/12/2007

La comissió de garanties és l’òrgan del partit que vetlla per la correcta aplicació de les normes internes d’ERC i la seva resolució acorda, segons el corrent, la plena validesa de les 329 signatures dispositades per Reagrupamentcat, que equivalen a un nombre mínim del 3% de la militància del partit.

Reagrupament.cat
ha formulat una pregunta a la direcció de partit per ser contestada en el Consell Nacional d’aquest dissabte sobre si en aquesta reunió ja es farà l’encàrrec a la comissió de reglaments per elaborar la proposta de reglament de funcionament dels corrents del partit.