Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

Quan caurà Espanya?

La població catalana viu amb un dubte difícil d’aclarir. Quan caurà Espanya a l’Eurocopa d’aquest estiu? Serà la lligueta? Serà a quarts de final? Seran desqualificats abans en algun control […]

Redacció
Redacció 04/06/2008

La població catalana viu amb un dubte difícil d’aclarir. Quan caurà Espanya a l’Eurocopa d’aquest estiu? Serà la lligueta? Serà a quarts de final? Seran desqualificats abans en algun control antidopatge?

La veritat és que aquells catalans que, contràriament a Francino i companyia, no combreguen de cap manera amb ‘la fúria’, han començat a mobilitzar-se per tal de celebrar l’imminent eliminació d’Espanya. Al Facebook, per exemple, els catalans ‘antiroja’ s’han organitzat a través del grup ‘Aquesta Eurocopa no aniré amb Espanya‘, un grup que ja compta amb més de 130 membres i suma adeptes cada hora que passa. Ja que parlem d’aquesta xarxa social, darrerament també caldria destacar el grup ‘M’hi jugo el que sigui a que trobo un milió de persones que odien el Madrid‘, una iniciativa nascuda des dels països nòrdics que mica en mica aglutinarà tots aquells que odiïn als blancs.

L’espectacle que oferirà la roja aquesta Eurocopa promet ser espectacular, i ningú vol perdre’s el moment de l’eliminació de la selecció espanyola i la infàmia dels  posteriors dies de dol per part dels mitjans espanyolistes. Per anar avançant la festa, al Racó Català han organitzat una porra per endevinar a quin moment ‘la fúria’ caurà eliminada, amb interessants premis, com un sopar al restaurant ‘Terra d’Escudella’ o samarretes de la selecció catalana de futbol.

Des d’Espanya també creuen que l’eliminació de la selecció espanyola és un fet segur i inevitable, i fa uns mesos ja us avançàvem un divertit joc per eliminar la selecció. A continuació us oferim el vídeo promocional d’aquest fantàstic vídeojoc: