Diumenge, 2 d'abril de 2023 - Edició 1710
La República

Puente Andorra

Avui que Gallardón està, i ho sentim per ell, acaparant portades, us volíem explicar la darrera jugada de l’alcalde madrileny. Els madrilenys s’ho han fet venir per aconseguir que Andorra […]

Redacció 17/01/2008

Avui que Gallardón està, i ho sentim per ell, acaparant portades, us volíem explicar la darrera jugada de l’alcalde madrileny.

Els madrilenys s’ho han fet venir per aconseguir que Andorra la Vella els dediqui un dels nous ponts, de manera que els turistes de la capital que s’acostin al País dels Pirineus a esquiar podran sentir-se com a casa. D’acord que Andorra viu del comerç, però comprar les gràcies dels madrilenys d’aquesta manera no deixa de semblar innecessari, i més quan el pont podria dur el nom d’un dels molts andorrans il·lustres o d’algun defensor de la llengua catalana, ja que el Principat d’Andorra és l’únic país on és l’única llengua oficial.

A canvi, Gallardón ha promès als andorrans un pont similar en un dels “centres de negocis de la capital”. Caldrà veure si la contrapartida tira endavant, però de moment són els madrilenys els que han marcat un gol als Andorrans, pel que sembla tan efectius en defensa com la seva selecció de futbol.