Dijous, 24 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

Però que filla de… Trillo!

María José Trillo-Figueroa Molinuevo, filla de l'exministre de Defensa del PP Federico Trillo, acaba de convertir-se en la número dos de Turisme a l'Ambaixada de Londres que és on governa el seu pare com a ambaixador d'Espanya davant el Regne Unit. Així ho explica infoLibre que detalla que la designació, de la plaça depèn de la Secretaria d'Estat de Turisme. La provisió de la plaça londinenca, en teoria, s'ha resolt “per concurs obert de mèrits”. Però altres fonts consultades pel diari citat, han explicat que en realitat no ha existit cap concurs de mèrits.

Redacció
Redacció 27/05/2016
La convocatòria de la plaça, publicada al BOE del 30 d'abril, detalla que el procés de selecció estava subjecte al sistema de “lliure designació”. 
 
Fonts oficials expliquen que el nou fitxatge de Turisme posseeix un currículum brillant, que el procés de designació ha estat transparent i que es va presentar al concurs “l'últim dia” buscant la “reunificació familiar”: però per estar amb el seu marit, directiu d'un banc a la capital britànica, “no amb el seu pare, que se n'anirà de l'Ambaixada a l'estiu” si hi ha canvi de govern a l'estat.