Dimarts, 22 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

Nou ridícul d’Andrea Levy al Parlament

La diputada del PPC i  vicesecretària d'estudis i programes del PP, Andrea Levy, ha fet una abrandada i poc intel·ligible intervenció a la Comissió de Control de l'Actuació de la CCMA al Parlament. Segons l’ordre del dia havia de preguntar sobre els criteris de contractació de les productores externes però la seva pregunta ha descol·locat fins i tot al president de la comissió, David Mejía, de Ciudadanos. “Es pot cremar un llibre de Josep Pla, de Francisco Umbral, la bandera americana, la catalana, o un estatut de Catalunya a TV3?”, ha preguntat Levy, que ha justificat  la pregunta davant la perplexitat dels assistents a la Comissió, perquè la periodista Empar Moliner està contractada externament. 

Redacció
Redacció 15/04/2016

“Els independentistes viuen a Matrix, i ara a la propaganda independentista se li diu  llibertat creativa, ha assegurat Levy després que el director de TV3, Jaume Peral, li hagi respost que ja ha donat les explicacions pertinents. Peral, de fet, ja havia respost al diputat de Ciudadanos que TV3  va emetre un comunicat on ‘lamentava’ si algú havia pogut sentir-se ofès pel gag de Moliner i va retirar les imatges de la secció de la web de la casa per aquest motiu.

Levy ha continuat sentenciant que “el dret a la llibertat d’expressió a Espanya serveix perquè mai més es cremin llibres en places públiques i que mai més es prohibeixi llegir llibres” i ha carregat contra TV3 titllant l’ens d”’eina autàrquica i de propaganda”. I, indignada, alliçonat els independentistes perquè, segons ella, s’haurien de sentir ofesos per a la crema de la constitució.