Diumenge, 25 de setembre de 2022 - Edició 1522
La República

Montserrat Nebrera proposa “refundar el PPC” poc després d’haver-se afiliat al partit

La diputada del PPC Montserrat Nebrera ha proposat aquest dimecres una ‘refundació’ del partit. Nebrera es va afiliar al partit que presideix Daniel Sirera el passat 2 d’octubre, després d’anar com a independent de número dos a les llistes del Parlament del novembre passat, que va encapçalar Josep Piqué. La diputada ha explicat que ‘refundar el partit vol determinar de manera eficient pels catalans el seu discurs, demostrar a la gent que es pot treballar des d’un partit estatal per Catalunya’. Un procés que, per Nebrera, s’ha de poder fer ‘amb tota la gent que hi ha i tota la que vindrà’.

Redacció 18/10/2007

D’això se’n diu arribar i moldre. Bé, no seria del tot així sinó ‘arribar i intentar moldre’. Just dues setmanes després que Montserrat Nebrera s’hagi afiliat al Partit Popular (PPC) ja ho vol canviar tot.

Montserrat Nebrera ha assegurat que ‘és molt important que un projecte liberal conservador refundat, repensat, cordial i amb concòrdia amb la resta de l’estat, governi Catalunya’. A més, ha explicat que la seva aposta és que el PPC ‘en les properes eleccions autonòmiques dobli el nombre d’escons’ i que ‘d’aquí a uns quants anys, el 2014, governi la Generalitat’.

La portaveu del PPC al Parlament, Carina Mejías, ha respost des del Parlament que el partit té ‘molt clares les idees per governar a l’estat’ i que no sap ‘en quins termes ens hem de refundar’. Mejías ha remarcat que el partit està amb ‘tota la maquinària en marxa’ per guanyar les eleccions.

Recordem però, que a encara pot ser que Nebrera no sigui la cap de llista a les generals. Des de directe!cat us vam explicar el possible retorn de Vidal Quadras.