Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

Montilla, sense pressa si us plau

José Montilla no ha demanat cap cervesa. El que sí ha deixat clar és que no té presses. I és que el president de la Generalitat de Catalunya va dir ahir que és difícil que el Govern iniciï el traspàs del servei de rodalies en la Comissió Bilateral d’aquest dijous, una qüestió sobre la qual no té ‘presses’ ja que el que ara vol lligar és un calendari de transferència amb garanties en la inversió.

Redacció
Redacció 08/01/2008

Així ho va explicar la portaveu del Govern, Aurora Masip, en la seva compareixença posterior a la reunió que Montilla va mantenir amb el president del PP català, Daniel Sirera, en el marc de la ronda de contactes que el president va iniciar el 21 de desembre amb el líder de CIU, Artur Mas.

‘AL Govern li és igual que el traspàs sigui al gener, març o octubre, sempre que es faci amb totes les garanties i amb les inversions necessàries’, va dir Masip. En la mateixa línia que el president Montilla es va expressar el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, que en una entrevista a RAC1 va descartar que el dijous pugui iniciar-se el traspàs de rodalies com estava previst.

El conseller d’Obres Públiques, Joaquim Nadal, va coincidir ahir amb el president Zapatero que no hi haurà inauguració quan arribi l’TGV a Barcelona, i que ‘és plausible’ es produeixi abans de les eleccions del 9 de març, ja que les proves van ‘bé’.