Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Mira la carretera

|

- Publicitat -

Com molts recordaran des del Servei Català del Trànsit, fa uns mesos es va dur a terme una estranya campanya aprovada i recolzada per la Generalitat de Catalunya que consistia en posar a les voreres de les carreteres catalanes cartells de lletres negres sobre fons blanc amb el següent eslògan: ‘si estàs conduint, mira la carretera’.

Sembla ser, però, que els impulsors de la campanya ara tornen a col·locar aquests cartells. Potser en tenen una acumulació d’estocs. El fet és que, a més, la col·locació d’aquest cartell que ara us mostrem encara és més divertit (o trist, segons com es miri).

Publicitat

A les fotos us ensenyem un tram d’una carretera no gaire ben conservada que passa per sota de l’AP-7 i uneix Cerdanyola del Vallès amb Badia del Vallès. Com podeu observar, just el cartell està instal·lat en una corba, on després, a més, el paviment s’endinsa sota la via, una zona amb menys llum i per tant menys visibilitat. A més, és una zona especialment perillosa doncs el riu Sec, quan plou molt, inunda la carretera. Vaja, que si es mira el cartell, es tenen tots els números per endur-se una bona trompada.

Però tranquils, que el cartell ja ens avisa: ‘mira la carretera’!

Publicitat

Opinió

Minut a Minut