Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

Mira la carretera

Com molts recordaran des del Servei Català del Trànsit, fa uns mesos es va dur a terme una estranya campanya aprovada i recolzada per la Generalitat de Catalunya que consistia […]

Redacció
Redacció 28/10/2008

Com molts recordaran des del Servei Català del Trànsit, fa uns mesos es va dur a terme una estranya campanya aprovada i recolzada per la Generalitat de Catalunya que consistia en posar a les voreres de les carreteres catalanes cartells de lletres negres sobre fons blanc amb el següent eslògan: ‘si estàs conduint, mira la carretera’.

Sembla ser, però, que els impulsors de la campanya ara tornen a col·locar aquests cartells. Potser en tenen una acumulació d’estocs. El fet és que, a més, la col·locació d’aquest cartell que ara us mostrem encara és més divertit (o trist, segons com es miri).

A les fotos us ensenyem un tram d’una carretera no gaire ben conservada que passa per sota de l’AP-7 i uneix Cerdanyola del Vallès amb Badia del Vallès. Com podeu observar, just el cartell està instal·lat en una corba, on després, a més, el paviment s’endinsa sota la via, una zona amb menys llum i per tant menys visibilitat. A més, és una zona especialment perillosa doncs el riu Sec, quan plou molt, inunda la carretera. Vaja, que si es mira el cartell, es tenen tots els números per endur-se una bona trompada.

Però tranquils, que el cartell ja ens avisa: ‘mira la carretera’!