Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

Més del 80% dels simpatitzants de BeC reclamen a Colau que cooperi amb el referèndum

Una enquesta elaborada per l’Institut Opinòmetre per al diari Ara demostra el rebuig dels simpatitzants i ciutadans de Barcelona al 'No' de l'Ajuntament de la ciutat a obrir els col·legis electorals perquè l'1 d'octubre vinent els barcelonins puguin votar el seu futur polític.

Redacció
Redacció 23/07/2017
Colau, que ha reiterat més d'una vegada que no donarà un posicionament clar fins que hi hagi una convocatòria oficial, haurà de gestionar la seva decisió amb més del 70% de barcelonins que aposten perquè l'alcaldessa cooperi amb el govern de la Generalitat. Una xifra que es queda curta amb el 82,6% d'enquestats que senten simpatia per Barcelona en Comú que li reclamen a Colau que col·labori amb el Govern.
 
L'alcaldessa i líder de Barcelona en Comú i Catalunya en Comú, es troba en una situació de màxima tensió amb el PSC de Barcelona, el seu soci de govern que li permet governar la ciutat amb un mínim de marge. La contundent posició dels socialistes, fer boicot a la votació, posa contra les cordes l'executiu barceloní que aviat haurà de decidir si està al costat dels ciutadans o de l'Estat espanyol.