Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

Més baralles a Ciutadans

L’activitat parlamentària de Ciutadans és nul·la, i quan els mitjans en parlem només és per parlar de cismes interns o baralles de portes endins. La darrera va ser ahir dimarts, […]

Redacció
Redacció 19/12/2007

L’activitat parlamentària de Ciutadans és nul·la, i quan els mitjans en parlem només és per parlar de cismes interns o baralles de portes endins.

La darrera va ser ahir dimarts, quan va saber-se que Maite Nolla, mentre de l’executiva i portaveu de Ciutadans, forma part també de l’Institut Catalunya Futur, vinculat directament a la FAES promoguda per Aznar i els capos del Partit Popular.

‘Se’ns fa difícil comprendre que hi hagi una persona a l’executiva i vinculada al partit i estigui a una fundació que forma part d’un altre partit’, intentava argumentar Albert Rivera, que podria plantejar-se deixar l’exercici del dret per dedicar-se a apagar focs un cop acabi -més aviat que tard- la seves vacances al Parlament català.

Per Rivera la militància dual de Nolla ‘no és compatible d’entrada’. Coneixent als Ciutadans, ens atreviríem a dir que si no ho és “d’entrada”, segur que ho serà “de sortida”.