Edició 1773

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 03 de juny del 2023
Edició 1773

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 03 de juny del 2023

Mas pactaria amb els xenòfobs

|

- Publicitat -

El president de CiU, Artur Mas, va afirmar ahir que si la xenòfoba Plataforma per Catalunya (PxC) entrés en un govern d’unitat, com proposa el candidat de CiU al Vendrell (Baix Penedès), Benet Jané, representaria una “gran victòria” perquè se la integraria en el sistema ordinari.

Publicitat

En declaracions a RAC1, Mas va defensar l’oferiment de CiU del Vendrell al partit de l’ultradretà i franquista Josep Anglada: “Un govern d’unitat és un govern d’unitat. Què millor que la gent de la PxC accepti governar un municipi amb totes les altres forces polítiques de tradició democràtica”.

El líder de Convergència i Unió ha pronosticat que la proposta de CiU al Vendrell “està condemnada al més fracàs absolut, entre altres coses perquè algun partit ja ha dit que no estarà en el govern, per tant no hi haurà govern d’unitat”, deixant clar que els convergents, per la seva banda, no tindrien cap problema en pactar-hi. Tot i així Mas s’ha afanyat a matissar les seves declaracions, i ha assegurat que el que no farà CiU és pactar únicament amb PxC “per formar govern al Vendrell, ni a Vic, ni a cap altra part”.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió